O călătorie redefinită

De la început, ne-am urmat pasiunea pentru redefinirea călătoriei. În 2008, am schimbat piaţa bicicletelor electrice pentru totdeauna cu prima e-bicicletă adevărată din lume, cu sistemul său motor intern la comandă.

Însă nu a fost destul să lansăm o revoluţie inginerească. Am dorit să-i conferim colecţiei noastre propria identitate distinctă, nu doream să arate ca nişte biciclete cu baterii adăugate. Prin urmare, echipa noastră germană de design a creat o întreagă gamă de e-biciclete care merg la fel de bine precum arată.

Close up of bike.
Close up of wheel.

Pasiunea noastră pentru design

În prezent, gama A2B este rezultatul inovaţiei inginereşti şi al designului ingenios al centrului nostru de design din Berlin. Considerăm că detaliile mici ne fac e-bicicletele atât de speciale; atenţia către detaliu, dorinţa de perfecţionare, nopţile nedormite, analiza şi munca grea depusă pentru fiecare model în parte.


Bicicletele noastre sunt fructul dragostei şi al pasiunii, lucru care reiese din designul şi bicicletele din gama noastră. Şi sperăm că veţi simţi acea dragoste când veţi primi propria e-bicicletă A2B.

Marca noastră soră

Fiecare gamă de e-biciclete premium pentru adulţi are nevoie de o soră mai mică practică. Şi pentru A2B aceasta este F4W - o gamă de e-biciclete cochetă şi la un preţ convenabil. Gama F4W o include pe Peak cea sportivă şi modele cochete şi confortabile.


Puteţi afla mai multe despre modelele noastre distractive F4W şi de unde să cumpăraţi aici.

Close up of sister brand, F4W bike.