In 2008, we changed the electric bike market forever with the world’s first true e-bike.  We have been designing e-bikes that ride as beautifully as they look ever since. Our passion to achieve the perfect balance of design and performance has resulted in the creation of the 11 exceptional e-bikes we have in our collection today.  Each bike has its own distinct identity.  Inspired by the world’s great innovators, today’s A2B range is the result of the engineering innovation and design brilliance of our Berlin design centre.  We believe that it’s the minute details that make our e-bikes so special; the attention to detail, drive for perfection, thought and hard work that goes into each and every model. 

Award-winning design, superb performance, German precision - view our collection to find your perfect A2B e-bike.

Octave

Liniile fine şi precise ale Octave atrag atenţia, în timp ce performanţa sa revoluţionară, continuă să impresioneze. Mândru de istoria sa şi de designul inovator, acest model garantează că vă veţi diferenţia de mulţime cu o bicicletă ieşită din comun.

Exploraţi
Back to Top

Obree

Centrul de gravitaţie mai jos al lui Obree oferă o călătorie mai stabilă şi mai confortabilă şi îi conferă un aspect mai robust şi mai la modă. Sistemul revoluţionar german de propulsie al
modelului şi asistenţa la pedalare garantează că veţi merge pe ea întotdeauna cu plăcere, încredere şi uşurinţă.

Exploraţi
Back to Top

Ørsted

Construită pentru a oferi asistenţă la pedalare, designul lui Ørsted seamănă intenţionat foarte mult cu o bicicletă clasică". Aspectul tradiţional al modelului ascunde tehnologia sa impresionantă de ultimă oră. Testată cu rigurozitate, Ørsted cea fiabilă vă garantează că veţi obţine cele mai bune performanţe ale tuturor bicicletelor noastre.

Exploraţi
Back to Top

Shima

Pedelec-ul nostru popular de viteză, Shima oferă toate beneficiile asistenţei la pedalare, cu o viteză maximă mai mare. Sistemul său de propulsie de 500W oferă acestui model sportiv şi dinamic, cea mai bună performanţă din clasa sa. 
Am fost, de asemenea, un extra World Energy Award Soundtrack.

Exploraţi
Back to Top

Ferber

Proiectată cu o sensibilitate mai tradiţională, Ferber combină manevrabilitatea mai rapidă şi mai promptă cu roţi mai late de 26” pentru o bicicletă mai dreaptă şi mai confortabilă. Acest
model proiectat cu atenţie oferă toate avantajele unei biciclete convenţionale, cu garantarea puterii când aveţi nevoie de ea.

Exploraţi
Back to Top

Galvani / Male

Cadrul urban cu stil retro şi roţile mai mari ale Galvani se deplasează cu o uşurinţă mai mare peste obstacole, devenind astfel adecvată pentru terenuri accidentate şi drumuri neasfaltate. Cu asistenţă la pedalare, acest model sportiv, turistic, tip bicicletă este proiectat pentru a arăta superb şi pentru a oferi performanţe excelente şi în mediul urban şi în cel rural.

Exploraţi
Back to Top

Galvani / Female

Proiectată special pentru femei, roţile mai mari ale Galvani se deplasează cu o uşurinţă mai mare peste obstacole, devenind astfel adecvată pentru terenuri accidentate şi drumuri neasfaltate. Cu asistenţă la pedalare, acest model sportiv, turistic, tip bicicletă este proiectat pentru a arăta superb şi pentru a oferi performanţe excelente şi în mediul urban şi în cel rural.

Exploraţi
Back to Top

Alva+

O variantă evoluată a mereu popularei noastre Alva, (fostă Velociti), Alva+ este dotată şi cu asistenţă la pedalare şi cu putere de accelerare la cerere. Modelul oferă uşurinţă şi stil - şi flexibilitatea unică de a vă bucura de călătoriile dumneavoastră în modul pe care îl preferaţi.

Exploraţi
Back to Top

Kuo

Proiectată pentru a fi foarte portabilă, Kuo se pliază în mod convenabil şi este livrată cu o husă opţională pentru a fi transportată sau depozitată cu uşurinţă. Oferind acceleraţie şi asistenţă la pedalare, acest model elegant, uşor, vă sporeşte şi opţiunile de călătorire şi divertismentul.

Exploraţi
Back to Top

Kuo+

Proiectată pentru a fi foarte portabilă, Kuo+ se pliază în mod convenabil şi este livrată cu o husă opţională pentru a fi transportată sau depozitată cu uşurinţă. Oferind acceleraţie şi asistenţă la pedalare, acest model elegant, uşor, vă sporeşte şi opţiunile de călătorire şi divertismentul.

Exploraţi
Back to Top

Accesorii

Proiectată pentru a se potrivi perfect cu stilul dumneavoastră de viaţă, bicicleta dumneavoastră A2B vine împreună cu o gamă de accesorii ce pot fi cumpărate. De la o gamă de coşuri cu detaşare rapidă şi genţi pentru şa, la baterii secundare şi de rezervă, accesoriile noastre vă permit să faceţi cumpărături, să faceţi naveta şi să călătoriţi cu stil şi confort, extinzând în acelaşi timp distanţa potenţială a călătoriilor dumneavoastră (în funcţie de model).

Exploraţi
Accesoriu A2B - un coş încăpător cu detaşare rapidă